Menu

Over Oatelli

Oatelli is ontstaan uit een passie voor lekker én gezond eten. Geen makkelijke combinatie toch..? Precies, dat antwoord hadden we wel verwacht. Lekker én gezond blijkt helemaal niet zo makkelijk te zijn en is iets waar veel mensen nog steeds moeite mee hebben.

We doen met zijn allen ons uiterste best om gezond te eten. Toch blijkt uit onderzoek telkens weer dat we te weinig voedingsstoffen binnen krijgen. Wij schrokken met name van de vezelinname. Wist je dat driekwart van de Nederlanders te weinig vezels eet? En dat terwijl vezels zo belangrijk zijn om gezond te blijven?

Daarom besloten we het fijne over vezels uit te zoeken en stuitten we bij toeval op het ‘powergraan’ haver. We ontdekte dat deze graansoort en met name de haverzemel niet alleen hartstikke lekker is, maar ook nog eens barstensvol vezels zit en een enorm gezonde graansoort is. En dat terwijl de haverzemel nog maar weinig gebruikt wordt om lekkere en gezonde producten mee te maken.

Het zaadje voor Oatelli was geplant!

 

“Oatelli maakt lekkere en voedzame producten vol vezels. Hiermee helpen we je, jouw vezelinname te verhogen en maken we lekker en gezond eten makkelijker “.