Menu

Partners

Wij maken lekker en gezond eten makkelijker samen met onze partners. Benieuwd naar onze partners en hoe we met ze samenwerken? Lees hieronder dan snel verder.

INTEREGG – FOOD FROM FOOD

De haverzemel vinden we  een waardevolle nevenstroom en gebruiken we daarom in onze lekkere en voedzame producten. Binnen het Food From Food project van Interegg V programma Vlaanderen-Nederland (het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) krijgen we op verschillende gebieden steun bij de verwerking van de haverzemel, zodat we de haverzemel optimaal kunnen gebruiken in lekkere en voedzame producten voor jou.

Meer informatie: www.grensregio.eu & www.foodfromfood.eu


KEEP FOOD SIMPLE

Bij Oatelli vinden we  duurzaamheid en een optimaal productieproces belangrijk. Hierbij krijgen we advies van Keep Food Simple. Keep Food Simple werkt aan de verbetering van de productieprocessen van ons voedsel. Zo willen zij ons voedsel niet alleen lekkerder en gezonder maken, maar ook grondstoffen beter benutten, minder afval produceren en een lagere CO2 en water footprint bereiken. Keep Food Simple focust hierbij op groente en fruit, knol- en wortelgewassen en granen omdat de afvalstromen hier groot zijn en deze grondstoffen veel voedingsstoffen leveren.

Meer informatie: www.keepfoodsimple.nl


PASTA PURA

Pasta Pura is onze ontwikkelingspartner in crime en pastaproducent. Ze vinden lekker eten en gezondheid net zo belangrijk als wij dat vinden. Pasta Pura gebruikt voor haar producten alleen ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en verantwoorde leefstijl. Door de combinatie van vakmanschap, ruime ervaring en Italiaanse tradities maakt Pasta Pura producten van hoge kwaliteit met een eigen identiteit.

Meer informatie: www.pastapura.nl